Best Installatiebedrijf: een begrip in Flevoland

Best installatiebedrijf is begonnen als bescheiden bedrijf met een klein team van gedreven werknemers. Naarmate de tijd vorderde en onze ervaring evenals expertise verder toenamen, zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in Flevoland en omstreken.

We hebben krediet opgebouwd; ons klantenbestand is groter geworden en we ontvangen vele positieve referenties over ons werk. Klanten komen voor hun installatieklussen dan ook steeds weer bij ons terug. En dat is niet zomaar: we leveren vakwerk af in installatietechniek. Onze kennis en kunde voegen wij samen met een klantgerichte instelling. De service die wij bieden gaat verder dan alleen de uitvoering van uw installatieactiviteiten: wij denken actief met u mee en leveren montages op maat, waardoor wij u een professionele helpende hand bieden bij al uw CV diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Doordat we zelf de beschikking hebben over een groot magazijn met materialen en gereedschappen hebben we altijd wel (standaard)onderdelen op voorraad en kunnen we werken met de meest geschikte instrumenten. Dit is wel zo efficiënt en betrouwbaar: wij weten wat wij in huis hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Best Installatiebedrijf, uw partner in installaties!

 

Best Dak/Installatiebedrijf

Heeft u last van lekkage op muren, plafonds of vloeren? Heeft uw verwarming het begeven? Of zit het riool verstopt? Stuk voor stuk uiterst vervelende situaties die snel verholpen moeten worden. Schakel dan Best installatiebedrijf in. Zoals u van een allround servicebedrijf mag verwachten, gaan onze loodgieters, dakdekkers, elektricien’s, CV- en riool servicemonteurs adequaat te werk. En volgens een hoge kwaliteitsstandaard. Nadat zij de situatie hebben geïnventariseerd, leggen ze u een plan van aanpak – compleet met een prijsopgave – voor. Bent u akkoord? Dan voeren zij de werkzaamheden voor u uit. Ook tijdens de avonduren en in het weekend: Best installatiebedrijf laat u nooit in de kou staan. Of met uw voeten in het water!