Daklekkage plat dak / vlak dak

Een daklekkage plat dak is afhankelijk wanneer er sprake is van lekkage vaak gelegen in de dakbedekking. Dakbedekking bestaat veelal uit een bitumineus product echter tegenwoordig ook steeds meer uit rubber producten of kunststof folies. Vaak zal de  oorzaak buiten liggen echter

kan de oorzaak eveneens inpandig liggen door de uitvoering van het dak. craculee daklekkage Platte daken of ook wel vlakke daken zijn er in diverse uitvoeringen met verschillende soorten dakbedekking. Er zijn geïsoleerde vlakke daken met isolatie onder de dakbedekking (warm dak), op de dakbedekking (omgekeerd warm dak) en met isolatie onder dakconstructie inpandig.

Bij laatste wijze van isoleren kan de oorzaak van de lekkage eveneens inpandig liggen.

Door isolatiemateriaal en vaak toegepaste beton dakvloeren kan er ergens sprake zijn van daklekkage terwijl de oorzaak meerdere meters verder is gelegen. Het lekwater verplaatst zich door de isolatie of tussen dakbedekkingslagen over een dichte betonvloer.

Daklekkage in Flevoland?

Daklekkage kan veel problemen met zich meebrengen. Uw interieur kan bijvoorbeeld behoorlijke schade oplopen. Bruine kringen in het plafond en een doorweekt tapijt zijn maar enkele voorbeelden hiervan. Wanneer een dak niet tijdig wordt gerepareerd kan het dak gaan verrotten met alle gevolgen van dien. Wacht daarom nooit te lang, maar schakel meteen de hulp in van een dakdekkersbedrijf bij u in de regio. Bent u woonachtig in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Zeewolde  of omgeving? Dan kunt u terecht bij de dakdekkers van Best installatiebedrijf.

Uw dakdekker helpt u graag bij daklekkage

Uw dakdekker in Flevoland staat snel bij u voor de deur wanneer u last heeft van een daklekkage. Voor ons is de reparatie van uw dak geen enkel probleem. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het detecteren van daklekkages en repareren van daken. In veel gevallen kunnen wij uw lek zonder hak- en breekwerk opsporen en dichten. Zo blijft de schade bij daklekkage vaak minimaal, want een lekkage alleen is al erg genoeg. Heeft u last van daklekkage in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord Zeewolde of omgeving? Heeft u direct een dakspecialist nodig voor een noodreparatie? Onze dakdekkers staan voor u klaar om snel en vakkundig uw dakproblemen op te lossen.

088 – 11 67 400 of het contactformulier.