Dakdekker dakbedekking

Wanneer u een nieuw dak moet laten leggen met dakbeddeking of een lekkage heeft is het belangrijk dat de werkzaamheden op een professionele manier plaatsvinden. Er is niets vervelender dan achteraf te moeten constateren dat er een daklekkage is of de kwaliteit van uw dakbedekking snel achteruit gaat. Een dak lekkage komt altijd ongelegen en kan daarbij voor veel overlast zorgen. Ook zijn in veel gevallen dak lekkages moeilijk te vinden en daarom is de hulp van een professioneel dakdekkersbedrijf van groot belang. Eerst moet door middel van lekkage detectie de lekken worden gelokaliseerd voordat er actie en een prijsafspraak kan worden gemaakt.  Ons dakdekker/Installatiebedrijf zal u een scherpe aanbieding doen.

Dakdekkers in Flevoland

Loodgieterinlelystad / Bestinstallatiebedrijf, het professionele dak/installatiebedijf in Flevoland om uw probleem aan voor te leggen. Voor zowel platte als pannendaken hebben wij dakdekkers. Wij werken hoofdzakelijk voor particulieren en af en toe voor bedrijven. Vraag bij ons een gratis offerte aan zonder ergens aan vast te zitten of laat een dakdekker bij u langs komen voor het opnemen van offerte tegen een lage prijs. U kunt hiervoor gebruik maken van 088 – 11 67 400 of het contactformulier.

 

Soorten bedekking bij dak aanleg :

* Bitumen dakbedekking / bitumineuze dak bedekking

Bitumen dakbedekking wordt vrijwel altijd gebruikt voor platte daken. Bitumen is een van oorsprong vloeibare stof die van nature voorkomt in de bitumen dak bedekkingruwe aardolie. Bitumen en teer worden nog wel eens door elkaar gebruikt maar dit is onterecht. Teer wordt verkregen uit steenkool of hout, terwijl bitumen zoals gezegd uit uit olie wordt gewonnen. Teer is schadelijk voor de gezondheid en mag daarom sinds 1990 niet meer gebruikt worden.

 

* Zinken dak bedekking

Zinken dakbedekking heeft een aantal voordelen. Zink is makkelijk te bewerken waardoor het perfect bij vrijwel iedere woonstijl aansluit.

Daarnaast is zink zeer duurzaam en gaat daarom erg lang mee.zink bedekking

 

* Shingles dakbedekking

Een shingle is een bitumineuze dakbedekking die in schubvorm wordt gelegd. Deze dakbedekking wordt vooral gebruikt op licht hellende daken.

Er is een enorme keus in kleurstelling, vorm en kwaliteit.shingels bedekking

 

* Dakpannen

Dakpannen zijn de meest bekende en gebruikte soort dak bedekking voor hellende daken. Er is een ruime keuze in soort, afmetingen en materialen. Zelfs dak pannen van glas of kunststof zijn verklaarbaar waardoor u vrijwel altijd een juiste keuze kunt maken.dak pannen