Voelt u nattigheid? lekkage? Wij lossen het op!

U heeft een fijn optrekje in de regio Flevoland. Maar als het fiks geregend heeft dan voelt u de bui ook al weer hangen: de kruipruimte van de kelder is voor de zoveelste keer ondergelopen. Dat wordt de kelder droogpompen. En na het douchen is niet alleen de douchecabine nat, maar ook gelijk de hele badkamer. Het is dweilen met de kraan open.

We herkennen het allemaal:  Waarom laat u dit probleem niet eens goed oplossen door een Loodgieter die gespecialiseerd is in lekkage en loodgieterswerk? Onze bedrijf in Flevoland en omgeving helpen u graag. We maken haarscherp een probleemanalyse en lossen uw probleem op tegen een gunstig tarief.

Reken af met lekkage in Flevoland

Een lekkage is nooit leuk. Naast alle ergernissen en frustraties die deze oplevert zijn er mogelijk ook nog andere minder gunstige gevolgen. Na een lekkage treedt er namelijk waterschade op. Waterschade is er in verschillende vormen, van redelijk onschuldig tot zeer ernstig. Wat dacht u van vlekken in het plafond, uitgezet of zelfs verrot houtwerk? Ook kan er een vervelende stank veroorzaakt worden. Reken hier dus af. Voorkom schade en neem contact op met ons installatiebedrijf in Flevoland en omgeving.

 

Oorzaken en herstel van lekkages

Lekkage wordt vaak veroorzaakt door een scheur, gat of breuk in uw riolering en kan vervelende gevolgen hebben. Denk aan bruine vochtplekken, een ondergelopen zolder of schimmel. Dergelijke waterschade is niet alleen lelijk, maar is bovendien slecht voor uw gezondheid. Heeft u last van lekkages in uw woning Bel dan snel uw loodgieter uit Flevoland en voorkom verdere waterschade. ons loodgietersbedrijf zorgt er binnen de kortste keren voor dat uw probleem verholpen wordt. Bovendien geven we u tips over het voorkomen van lekkage in de toekomst. Een voorbeeld hiervan is het regelmatig laten uitvoeren van onderhoud, hierdoor kunt u veel problemen uitsluiten. Wij helpen u graag in Flevoland.