Installatiewerk? Bij ons zit u goed!

In en om het huis of kantoorpand zijn vele klussen of grotere projecten die de kennis van een vakman vergen. Ons installatiebedrijf levert in de regio Emmeloord een heel scala aan diensten en producten in kluswerkzaamheden. Zo voeren we werkzaamheden uit in CV ketels als installatie, onderhoud en reparatie. Daarnaast hebben we een loodgietersdienst die zich ontfermt over uw sanitair, lekkages, verstoppingen, leidingwerk en vloerverwarming. Kortom: u kunt bij ons installatiebedrijf terecht voor de aanleg van uw complete installatie. Alle kennis en materialen onder één dak: Best Installatiebedrijf in Emmeloord.

Onze service en spoeddienst in Emmeloord

Met ons gekwalificeerde personeel en een zeer klantvriendelijke instelling voeren wij elke taak, klein of omvangrijk, naar tevredenheid uit. Niet voor niets is ons installatiebedrijf een begrip in Emmeloord: wij communiceren met u over uw wensen en lopen samen de mogelijkheden door. Wij spelen perfect in op uw voorkeuren en gaan dat stapje verder om optimale klanttevredenheid te garanderen.

Als eigentijds klusbedrijf dat ook het nut van goede klantcommunicatie waardeert, gaan we net even verder dan menig ander installatiebedrijf. Ook voor storingshulp rekent u op ons. Met de 24 uursservice bent u altijd verzekerd van een snelle en effectieve oplossing van uw storingsprobleem. Ons installatiebedrijf helpt u graag in Emmeloord en omgeving. Neem contact met ons op via 088 – 11 67 400 of het contactformulier.