Dakdekker in Flevoland

 Welke klussen kan een dakdekker voor u oppakken?

 

  • Dakrenovatie: Wanneer uw dakbedekking aan complete vernieuwing nodig is, haalt een dakdekker de oude laag van uw dak en krijgt het dak een compleet verse laag dakbedekking.
  • Nieuw dak: Bent u van plan een eigen huis te laten bouwen of is de gehele dakconstructie van uw woning aan vervanging toe? Dakdekkers pakken de dakklus van a tot z voor u op.
  • Dakreparatie: Is een onderdeel van uw dak niet meer in staat om u te beschermen tegen alle weersomstandigheden? Denk hierbij aan gebroken dakpannen of een scheurtje in uw bitumen dakbedekking. Laat een dakdekker dan een dakreparatie uitvoeren.
  • Onderhoud: Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw nieuw geplaatste dakbedekking of ligt de dakbedekking er al een tijdje op en is het tijd voor een goede onderhoudsbeurt? Ook deze klus pakken onze dakdekkers voor u op.

Neem contact op met onze dakdekker via 088 – 11 67 400 of het contactformulier.

U beschermen is wat het dak het liefste doet

Het dak is een essentieel onderdeel van uw huis en ook één van de kwetsbaarste onderdelen. Is er iets mis met uw dak, dan is het zaak om snel in actie te komen. Dit kan een dak lekkage zijn maar ook als uw huidige dakbedekking de levensduur heeft bereikt. Wacht u te lang en wordt de dakconstructie aangetast, dan lopen de kosten snel op. Wees er daarom op tijd bij, huur een dakdekker voor uw dakklus en dan beschermt uw dak u straks weer fijntjes tegen alle Hollandse weersomstandigheden. Neem contact op met onze dakdekker via 088 – 11 67 400 of het contactformulier.

Kosten dakbedekking

De hoogte van de dakbedekking kosten is voor het grootste gedeelte afhankelijk van het materiaal dat u kiest en de afmeting van uw dakoppervlak. Op basis hiervan berekent een dakdekkersbedrijf een prijs per m2  wilt u meer weten over prijzen Neem dan contact op met onze dakdekker via 088 – 11 67 400 of het contactformulier.

 

Dakbeddeking in Flevoland

 

Bitumen, ook wel dakleer genoemd, is een kleefachtig materiaal dat zich zeer goed leent voor het bedekken van platte daken. Schuren, delen aanbouw of een dakkapel met platte daken zijn vaak bedekt met dakleer. Mits het goed is aangebracht, is dit materiaal zeer sterk en waterdicht en gaat het daarmee jarenlang mee. Hierbij komen echter specifieke handelingen kijken die specialistische kennis vereisen, zoals het branden van het dak. Voor een vakkundig geplaatste bitumen dakbedekking in Flevoland kunt u terecht bij onze vakman.