Uw vakman voor CV installatie

De centrale verwarming is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne huishoudens. Waar vroeger gaskachels dienden als ultieme warmtebron heeft de CV installatie die taak nu overgenomen. De CV is een gangbaar warmtesysteem. In veel panden, zowel woon- als kantoorruimten, komt het echter nog dikwijls voor dat er geen CV installatie aanwezig is. Het aanleggen van een CV is in veel gevallen een logische stap.

Een ander veelvoorkomend verschijnsel is dat er wel een CV ketel aanwezig is maar dat deze dringend aan vervanging toe is. In de regio Flevoland zijn wij de specialisten in CV installatie. Onze monteurs zijn ervaren en hebben de beschikking over adequate hulpmiddelen. Omdat we een opslag hebben voor al onze materialen, heeft de CV monteur direct toegang tot de juiste benodigdheden. Uw CV installatie is bij ons in een handomdraai aangesloten. En ook voor het onderhoud, reparatie of bij een cv storing zijn onze monteurs u van dienst. U hoeft in de regio Flevoland dus niet verder te zoeken naar uw vakman in CV installatie.

Een CV: de perfecte warmtebron

Wellicht heeft u, ondanks dat de centrale verwarming een van de meest gangbare warmtebronnen is, nog twijfels of u wel een CV installatie zal laten installeren. Een CV installatie biedt zoveel voordelen boven een ander soort warmtebron. Zo houdt u de energiekosten beter binnen de beperken en stookt u gelijkmatiger uw ruimte tot een aangename temperatuur. Dit is veel efficiënter dan iedere ruimte afzonderlijk te verwarmen.

Vanuit één thermostaat van uw CV installatie heeft u de warmteregeling in meerdere vertrekken in de hand. Ook is de centrale verwarming veel veiliger dan menig andere warmtebron: de kans op koolstofmonoxide is aanzienlijk kleiner. Met onze meet- en regeltechnieken kunnen wij uw energiegebruik nog beter monitoren. Op deze manier kunt u vele euro’s besparen. Wij installeren uw CV ketel met zorg. Een CV installatie is bij ons zo gemonteerd en startklaar. Twijfel niet langer en verwen uzelf ook met de gemakken die een CV installatie u biedt. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.