Voetjes óp de vloer

Een vloerverwarming betekent extra comfort. Als u kleine kinderen heeft die veel over de vloer kruipen, is een warme vloer een perfecte uitkomst. Maar ook in vertrekken als de badkamer of slaapkamer is een lekkere warme vloer heel erg prettig. Na het douchen worden uw voeten heerlijk verwarmd. En als u ’s ochtends wakker wordt en met uw voeten op de warme ondergrond treedt, stapt u meteen met het goede been uit bed! Wacht niet langer met het verwennen van uzelf en uw voeten. Heeft u vragen over de aanleg of wilt u een offerte laten opmaken? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar in de regio Flevoland.

Wij zorgen dat u er warm bij loopt

Als installatiebedrijf in de regio Flevoland leggen we centrale verwarmingen aan. Onze monteurs en installateurs hebben alle kennis en ervaring op zak om goede verwarmingssystemen aan te leggen en te onderhouden. Ook op het gebied van andere specifieke systemen zijn wij zeer bekwaam.

De vloerverwarming is erg in trek en wordt steeds populairder in Nederland. De warmte straalt vanaf het vloeroppervlak direct omhoog. U merkt dus meteen het effect van deze warmtebron. De circulatie van warme lucht is natuurlijker en prettiger. Best Installatiebedrijf in Flevoland installeert uw verwarming.

 

Werking van vloerverwarming

werking vloerverwarming

1= Vloerverwarming
2= CV ketel

Door de gelijkmatige verdeling van warmte of radiatie zorgt vloerverwarming ervoor dat jouw huis op een efficiënte manier wordt verwarmd. De vloer wordt met een lage temperatuur verwarmd. Juist omdat de warmte zo goed is verdeeld over de hele vloer is de temperatuur ook goed verdeeld in de ruimte. Het zal bijvoorbeeld niet warmer in de keuken zijn dan in de woonkamer. Met een thermostaat kun je instellen hoe hoog je de verwarming wilt hebben. Er bestaan ook elektronische thermostaten, die kunnen worden voorgeprogrammeerd. Er is zelfs de mogelijkheid om je gehele centrale verwarming (radiatoren) te vervangen door vloerverwarming . Omdat vloerverwarming zo efficiënt werkt kiezen veel meer mensen voor deze oplossing. Op deze manier bespaar je niet alleen energie maar bespaar je ook op de energierekening, daarom is vloerverwarming een milieubewuste investering. Naast vloerverwarming bestaan er ook andere vormen zoals plafondverwarming en wandverwarming. Dit soort typen verwarming worden op dezelfde manier geplaatst als de vloerverwarming. Door het gebruik van isolatie kan er worden voorkomen dat de warmte de juiste richting op gaat (omhoog dus). Heeft u vragen over de aanleg of wilt u een offerte laten opmaken? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar in de regio Flevoland.