Loodgieter Lelystad – lekkage, leidingwerk en renovatie

Heeft u een professionele en ervaren loodgieter in Lelystad nodig? Wij zijn een loodgietersbedrijf dat kwaliteit en service levert. Ons werkgebied is de gehele provincie Flevoland en Noord-Holland. Voor ons gaat geen klus te ver!

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf en kunnen u van dienst zijn met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Zo voeren wij installatie, reparatie en onderhoudswerkzaamheden uit aan uw CV installatie en leidingwerk.

Daarnaast voeren wij ook diverse loodgieterwerkzaamheden uit, zoals het verhelpen van Lekkage, verstoppingen, zink- en dakwerk, meet- en regeltechniek en vloerverwarming.

Onze ervaren monteurs worden geregeld bijgeschoold en luisteren naar uw wensen. Zij adviseren u graag over de werkzaamheden en de mogelijkheden voor uw specifieke klus.

Voor het oplossen van storingen en lekkage staan onze monteurs dag en nacht voor u klaar. Dus, of u nu op zoek bent naar een loodgieter, CV monteur, dakdekker of elektricien, bij ons bent u aan het juiste adres.

Neem contact op met loodgieter Lelystad via 088 – 11 67 400 of het contactformulier.

Lekkage? Direct hulp nodig van een loodgieter

Heeft u direct de hulp van een loodgieter nodig in Lelystad of vlakbij Lelystad?

Geen nood! Wij staan voor u klaar om u binnen 24 uur te hulp te schieten bij verstoppingen, lekkage of ander ongemak.

Hoe erg de schade ook lijkt, wij hebben altijd een pasklare oplossing.

Service en prijzen

Goede service en communicatie is een uitgangspunt van loodgieter Lelystad. Voor al onze activiteiten geldt: we berekenen van te voren de kosten inclusief materiaal en gereedschap. Zo komt u nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan. Door duidelijke afspraken te maken weet u altijd waar u aan toe bent.

Onze prijzen zijn afgestemd op de huidige markt, zo betaald u niet meer dan nodig is. Voor meer informatie kunt u een offerte of een adviesgesprek aanvragen met een van onze ervaren monteurs.

Onze werkzaamheden

Onze loodgieters zullen zich voor elke klus inzetten om u de beste ervaring te bieden en de klus naar tevredenheid afronden. Wij garanderen hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere:

  • Leiding lekkage, onderhoud en reparatie
  • Centrale verwarming installatie, onderhoud en reparatie
  • Dak aanleg, reparatie en onderhoud
  • Afvoer aanleg, reparatie en het oplossen van verstoppingen
  • Lekkage detectie en reparatie
  • Lood- en zinkwerk
  • En het oplossen van storingen aan uw installaties

Voor meer informatie over de werkzaamheden die wij uitvoeren kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 – 11 67 400 of via ons contactformulier. Of raadpleeg deze website.